Pakej Perkahwinan Di Glasshouse Ballroom Petaling Jaya

Nurul Adilah Wedding Planner,Pakej Perkahwinan

Ada yang mengimpikan sebuah majlis di sebuah grand ballroom yang mewah dengan dekorasi yang mengikut tema pilihan di penuhi bunga-bunga dekorasi di kelilingi dinding-dinding kaca atau glasshouse.

Jadikan majlis perkahwinan anda benar-benar indah. Apa sahaja tema yang anda pilih, reka bentuk dan binaan di tempat ini bersesuaian dengan tema pilihan anda.

Pilihlah tema Cina, Melayu, India ataupun Barat, kami sediakan seorang event coordinator yang berpengalaman dalam menguruskan majlis untuk membantu para pengantin mencari tema perkahwinan yang sesuai mengikut citarasa mereka.

Pakej Tunang,Nikah,Sanding bermula 100pax,200pax,300pax,500pax,700pax,800pax,1000pax dan 1500pax ke atas di sediakan.Kami menawarkan dari majlis serba sederhana mampu bayar sehinggalah ke majlis super eksklusif bergantung kepada kehendak pelanggan. Kami berpengalaman menguruskan ratusan events, maka tenanglah anda, kelancaran majlis penting dan profesional berada dalam tangan-tangan kami.Pakej Perkahwinan Lengkap Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan, Melaka.

Menawarkan dewan kahwin dengan pakej yang lengkap dari A ke Z. Kami bukan sahaja penyediaan dewan eksklusif, tapi juga segala keperluan perkahwinan penting yang lain, dari katering dengan hidangan yang membuatkan tetamu tak henti-henti memuji, pelamin indah yang sentiasa menjadi subjek foto, PA sistem, kad kahwin dan banyak lagi.

Berkenaan dengan kemudahan yang terdapat di dewan ini, ianya lengkap dengan tempat meletak kereta yang luas, surau dan bilik persalinan.

YANG DISEDIAKAN
CATERING/ WEDDING / CORPORATE.

PAKEJ KATERING UNTUK MAJLIS – MAJLIS
Event wedding sediakan pakej Untuk sebarang majlis.

PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP TANPA DEWAN
Anda boleh melihat package yang kami tawarkan tanpa dewan.

PAKEJ MAJLIS PERKAHWINAN
Anda boleh memilih beberapa pilihan pakej.

PAKEJ SEMINAR
Anda boleh memilih pakej seminar beberapa pilihan dewan dan keluasan.

PAKEJ MAJLIS MAKAN MALAM
Anda boleh memilih pilihan pakej majlis makan malam.

PAKEJ MAJLIS KORPORAT
Anda boleh memilih pakej pelancaran produk dengan beberapa tema pilihan.

PAKEJ MAJLIS PELANCARAN PRODUK
Anda boleh memilih pakej pelancaran produk perniagaan anda.

NURUL ADILAH WEDDING PLANNER
Wedding Planner Pakej Tunang Nikah Sanding Perkahwinan – Yang di sediakan, Pakej Perkahwinan Murah, Pakej Mampu Milik, Pakej Bajet, Pakej All In One menjadi tatapan pilihan anda. 017-518 2681

Tags :

Nurul Adilah Wedding Planner,Pakej Perkahwinan

Share :

Leave a Reply

Boleh share sedikit detail, untuk memudahkan ⬇️

%d bloggers like this: