Pakej Nikah Sanding Minimalist TunangNikahSandingThe Avenue Cyberjaya

The Avenue terletak sangat strategik di pinggir Cyberjaya iaitu di tengah-tengah Tamarind Square yang menjadikan ruang acara ini sangat mudah diakses dari pelbagai lokasi di Selangor dan juga Kuala Lumpur. Terdapat sekitar 2,000 tempat letak kereta di sekitar dan di ruang bawah tanah. Lif juga disediakan untuk ruang acara kami yang memudahkan mana-mana tetamu untuk menghadiri majlis anda.Pakej Nikah Sanding Minimalist The Avenue Cyberjaya

The Avenue

The Avenue

The Avenue terletak di kawasan malar hijau dan alam semula jadi di Tamarind Square dengan persekitarannya yang sempurna. Banyak pokok hijau dan taman gantung untuk diterokai di sekitar kehijauan yang subur dan mewah. Ia sesuai untuk semua jenis majlis seperti pertunangan, akad nikah, majlis persandingan, majlis hari jadi, aqiqah, ulang tahun perkahwinan. serta majlis resepsi perkahwinan yang indah. The Avenue boleh memuatkan 100 pax, 200 pax, dengan selesa pada satu masa dan sehingga pax 300 pax di mana orang datang dan pergi. Anda boleh memilih antara majlis perkahwinan malam ataupun siang.

Pakej All in One

Pakej All in One

anda tidak perlu lagi nak telefon semua tempat untuk mencari kelengkapan majlis perkahwinan. Ia termasuklah dewan, katering, busana, pelamin, PA system dan lain-lain lagi.

Kami menyediakan tempat yang selesa dan pelbagai pilihan menu mengikut kesesuaian dengan majlis anda. hidangan menu yang lazat tidak akan dapat dilupakan kepada anda dan tetamu yang dihormati. Dan seorang Event Coordinator untuk melengkapkan tema, pilihan hiasan yang sesuai dengan citarasa perkahwinan anda dari A hingga Z.

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Izinkan kami untuk mengantur hari istimewa anda, kami akan memastikan anda mempunyai hari perkahwinan yang luar biasa di tempat yang unik, sama ada di dalam atau di luar.

Di sini kami memberikan anda layanan profesional untuk kesemua kelengkapan dewan majlis perkahwinan yang anda mahukan. Dengan adanya pakar dalam semua aspek yang kami sediakan, anda boleh jamin majlis perkahwinan anda pasti meriah. | Kami Menawarkan Pakej Tunang | Pakej Nikah | Pakej Sanding | Pakej Nikah Sanding | Pakej Perkahwinan Lengkap |

PAKEJ-NIKAH-GLASSHOUSE-KLEBANG-MELAKA-murah
nurul-adilah-wedding-planner

The Avenue Cyberjaya

Pakej Nikah Sanding Minimalist

𝑪𝒐𝒎𝒑𝒍𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒓𝒚 𝑮𝒊𝒇𝒕𝒔 :
𝟑-𝐓𝐈𝐄𝐑 𝐖𝐄𝐃𝐃𝐈𝐍𝐆 𝐂𝐀𝐊𝐄
𝐏𝐀 𝐒𝐘𝐒𝐓𝐄𝐌 & 𝐃𝐉
SET MEJA NIKAH

0 +

Tahun Pengalaman

Perkhidmatan Kami

Kami Menawarkan Pakej Tunang | Pakej Nikah | Pakej Sanding | Pakej Nikah Sanding | Pakej Perkahwinan Lengkap

Pakej & Dewan/Hall, Pakej Katering & Kanopi Di Sekitar Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka.

Dewan / Hall

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka.

Pakej Minimalist Tunang

Pakej Tunang Minimalist

Pakej Minimalist Nikah

Pakej Nikah Minimalist

Pakej Minimalist Sanding

Pakej Sanding Minimalist

Pakej Minimalist Nikah Sanding

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Jangan Teragak-agak untuk Menggunakan Perkhidmatan Kami,Acara & Majlis Anda Akan Istimewa!

Kami menawarkan pakej-pakej pilihan yang mampu milik untuk pasangan melangsungkan majlis perkahwinan yang serba lengkap di tempat pilihan yang kami sediakan.

Our Blog

Latest Blog & Articles

Bagi mengabadikan saat indah sesebuah perkahwinan, kami percaya setiap dari pasangan yang bakal bergelar raja sehari mendambankan sebuah majlis yang terbaik supaya ia menjadi memori yang terindah untuk dikenang sehingga ke akhir hayat.

Kami sedia membantu anda menyediakan pakej terbaik untuk majlis anda dengan kadar segera.

Pastikan Awal untuk memilih tarikh majlis, pilih tarikh awal membantu kesempurnaan majlis.

Kami cuba sediakan pakej perkahwinan lengkap, pakej katering, pakej tunang, pakej nikah, pakej sanding di area Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan dan Melaka.

Kami menawarkan pakej-pakej pilihan yang mampu milik untuk pasangan melangsungkan majlis perkahwinan yang serba lengkap di tempat pilihan yang kami sediakan.

Boleh share sedikit detail, untuk memudahkan ⬇️

%d bloggers like this: