Pakej Lengkap Dewan PerkahwinanKatering Forest Valley

Sunway Damansara Petaling Jaya

Pakej Minimalist

Pakej Minimalist

Ada yang mengimpikan sebuah majlis di sebuah grand ballroom yang mewah dengan dekorasi yang mengikut tema pilihan di penuhi bunga-bunga dekorasi di kelilingi dinding-dinding kaca atau glasshouse.

Pakej All in One

Pakej All in One

Jadikan majlis perkahwinan anda benar-benar indah. Apa sahaja tema yang anda pilih, reka bentuk dan binaan di tempat ini bersesuaian dengan tema pilihan anda.

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Pilihlah tema Cina, Melayu, India ataupun Barat, kami sediakan seorang event coordinator yang berpengalaman dalam menguruskan majlis untuk membantu para pengantin mencari tema perkahwinan yang sesuai mengikut citarasa mereka.

Perkahwinan yang indah akan menjadi salah satu kenangan yang tidak dapat dilupakan sepanjang hidup anda. Oleh itu, anda harus mengambil kira tempat perkahwinan yang anda suka.

Dewan akan menjadi pilihan bagi bakal-bakal pengantin yang tinggal di rumah seperti apartment dan sebagainya. Bagi pengantin yang mahu lakukan majlis perkahwinan secara besaran, mereka juga akan memilih dewan sebagai lokasi majlis perkahwinan mereka.

Menawarkan dewan kahwin dengan pakej yang lengkap dari A hingga Z, bukan sahaja penyediaan dewan eksklusif, tapi juga segala keperluan perkahwinan penting yang lain, dari katering dengan hidangan yang membuatkan tetamu tak henti-henti memuji, melalui pakej yang ditawarkan juga, anda boleh mendapatkan pelamin yang dihias mengikut citarasa sendiri, busana pengantin, kek kahwin dan sebagainya.

Pakej Perkahwinan & Katering Nikah Sanding Lengkap โ€“ Menawarkan Harga Minimum 100 Pax โ€“ 2000 Pax untuk pakej perkahwinan lengkap . Harga pakej lengkap perkahwinan mampu milik di sediakan Management termasuk dewan di sediakan untuk pilihan anda.

PC-222830
PC-222275

Forest Valley Selangor

Pakej Lengkap Dewan Perkahwinan & Katering

๐‘ช๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’Š๐’Ž๐’†๐’๐’•๐’‚๐’“๐’š ๐‘ฎ๐’Š๐’‡๐’•๐’” :
๐Ÿ‘-๐“๐ˆ๐„๐‘ ๐–๐„๐ƒ๐ƒ๐ˆ๐๐† ๐‚๐€๐Š๐„
๐๐€ ๐’๐˜๐’๐“๐„๐Œ & ๐ƒ๐‰
SET MEJA NIKAH

0 +

Tahun Pengalaman

Selain pakej katering, kami juga menyediakan pakej dewan kahwin di Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan dan Melaka yang lengkap dan sesuai untuk perkahwinan anda.

Dewan kahwin yang serba lengkap dengan pelamin, meja, kerusi, pa system, red carpet dan lain-lain. Dapat memuatkan sehingga 100 -1000 tetamu dalam satu masa. Kapasiti dewan sehingga 2000 pax, kebanyakan dewan mempunyai kemudahan holding room, surau, tandas dan tempat letak kereta yang luas. Pakej katering yang menarik dengan menu yang terbaik dapat pujian tetamu. Lokasi dewan di tempat yang sangat strategik dan mudah untuk ke lokasi dewan, pelbagai jenis dewan untuk dipilih.

Ini hanyalah salah satu konsep yang mungkin anda inginkan, namun begitu, anda boleh juga merealisasikan apa sahaja tema majlis yang diimpikan dengan bantuan koordinator perkahwinan yang disediakan pihak kami.ย Oleh itu, apa lagi yang difikir- fikirkan? Kalau dah jumpa pakej & dewan kahwin yang menarik hati, booking dengan secepat yang mungkin supaya tidak melepas tarikh yang ditetapkan.

ย 

ย 

Perkhidmatan Kami

Kami Menawarkan Pakej Tunang | Pakej Nikah | Pakej Sanding | Pakej Nikah Sanding | Pakej Perkahwinan Lengkap

Pakej & Dewan/Hall, Pakej Katering & Kanopi Di Sekitar Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka.

Dewan / Hall

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka.

Pakej Minimalist Tunang

Pakej Tunang Minimalist

Pakej Minimalist Nikah

Pakej Nikah Minimalist

Pakej Minimalist Sanding

Pakej Sanding Minimalist

Pakej Minimalist Nikah Sanding

Pakej Nikah Sanding Minimalist

Berkenaan dengan kemudahan yang terdapat di dewan ini, ianya lengkap dengan tempat meletak kereta yang luas, surau dan bilik persalinan.

YANG DISEDIAKAN
CATERING/ WEDDING / CORPORATE.

PAKEJ KATERING UNTUK MAJLIS โ€“ MAJLIS
Event wedding sediakan pakej Untuk sebarang majlis.

PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP TANPA DEWAN
Anda boleh melihat package yang kami tawarkan tanpa dewan.

PAKEJ MAJLIS PERKAHWINAN
Anda boleh memilih beberapa pilihan pakej.

PAKEJ SEMINAR
Anda boleh memilih pakej seminar beberapa pilihan dewan dan keluasan.

PAKEJ MAJLIS MAKAN MALAM
Anda boleh memilih pilihan pakej majlis makan malam.

PAKEJ MAJLIS KORPORAT
Anda boleh memilih pakej pelancaran produk dengan beberapa tema pilihan.

PAKEJ MAJLIS PELANCARAN PRODUK
Anda boleh memilih pakej pelancaran produk perniagaan anda.

NURUL ADILAH WEDDING PLANNER
Wedding Planner Pakej Tunang Nikah Sanding Perkahwinan – Yang di sediakan, Pakej Perkahwinan Murah, Pakej Mampu Milik, Pakej Bajet, Pakej All In One menjadi tatapan pilihan anda.

Jangan Teragak-agak untuk Menggunakan Perkhidmatan Kami,Acara & Majlis Anda Akan Istimewa!

Kami menawarkan pakej-pakej pilihan yang mampu milik untuk pasangan melangsungkan majlis perkahwinan yang serba lengkap di tempat pilihan yang kami sediakan.

Our Blog

Latest Blog & Articles

Bagi mengabadikan saat indah sesebuah perkahwinan, kami percaya setiap dari pasangan yang bakal bergelar raja sehari mendambankan sebuah majlis yang terbaik supaya ia menjadi memori yang terindah untuk dikenang sehingga ke akhir hayat.

Kami sedia membantu anda menyediakan pakej terbaik untuk majlis anda dengan kadar segera.

Pastikan Awal untuk memilih tarikh majlis, pilih tarikh awal membantu kesempurnaan majlis.

Kami cuba sediakan pakej perkahwinan lengkap, pakej katering, pakej tunang, pakej nikah, pakej sanding di area Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan dan Melaka.

Kami menawarkan pakej-pakej pilihan yang mampu milik untuk pasangan melangsungkan majlis perkahwinan yang serba lengkap di tempat pilihan yang kami sediakan.

Boleh share sedikit detail, untuk memudahkan โฌ‡๏ธ

%d bloggers like this: