“Didera suami berulang kali”, ini respon Alif Teega lepas rekod perubatan isteri tular

Uncategorized

Selebriti media sosial, Alif Teega baru-baru ini telah membangkitkan amarah orang ramai selepas ‘kantoi’ berlaku curang terhadap isteri dengan pekerjanya sendiri.

Tidak hanya bernikah di selatan Thailand ketika isteri pertama iaitu Aisyah Hijanah sedang sarat hamil, Alif Teega juga didakwa mengasari ibu kepada dua anaknya itu.

Mengejutkan, perkara tersebut didedahkan oleh Amirul Adni Rustam yang mengakui dirinya adalah sepupu dan juga adik susuan kepada pempengaruh, Aisyah Hijanah.

Turut memuat naik rekod perubatan Aisyah melalui Instagram ‘story’, wanita tersebut dikatakan mengalami lebam di badan akibat dipukul Alif selepas berlaku pertengkaran.

Dalam pertengkaran berpunca daripada orang ketiga yang dipercayai isteri keduanya, Alif Teega didakwa telah merentap lengan Aisyah sebelum menolaknya ke lantai.

Lelaki itu kemudian memegang muka isteri pertamanya lalu menghempas badannya ke katil sebelum wanita tersebut mempertahankan diri dengan menendang suaminya.

Tendangan itu dibalas dengan pukulan di bahagian rahang dan telinga Aisyah hingga menyebabkan kecederaan pada tiga bahagian badan iaitu muka, telinga dan lengan.

“(Pesakit) didera suaminya berulang kali pada tahun ini. Kejadian terbaru berlaku semalam sekitar jam 8 malam di rumah mereka di Eco Majestic, Semenyih,” rekod laporan itu.

“Alhamdulillah, saya ada nampak laporan perubatan isteri saya, Aisyah. Saya tak mampu nak ulas tentang hal ni. Sebab apa sahaja yang saya katakan akan dianggap tipu.

“Sebab semua orang sedang membenci saya. Saya mengaku apa yang saya buat. Saya bernikah, saya mengaku. Tapi bab pukul isteri saya itu sudah sangat melampau.

“Banyak kali saya beritahu abang-abang Aisyah agar nasihat awak hentikan fitnah dan burukkan keadaan. Walhal saya dengan Aisyah sangat baik. Awak nak tengok kami bercerai?

“Awak Amirul Adni Rustam, teruskan. Demi Allah segala fitnah ini akan aku bawa hingga akhirat. Saya nak fokus pada keluarga, berserah kepada Allah.” Tulis Alif Teega.

SUMBER : https://www.malaysiadateline.com/didera-suami-berulang-kali-ini-respon-alif-teega-lepas-rekod-perubatan-isteri-tular/

Please enter your email, so we can follow up with you.
COUPON REBATE ( TnC )
Awards & Recognition 🏅𝑯𝒂𝒍𝒂𝒍 𝑪𝒆𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒆𝒅 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 🏅𝑨𝑺𝑬𝑨𝑵 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 𝑨𝒘𝒂𝒓𝒅𝒔 𝟐𝟎𝟐𝟐 🏅𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂’𝒔 𝑭𝒂𝒗𝒐𝒖𝒓𝒊𝒕𝒆 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒊𝒅𝒆𝒓
Anggaran Harga Pakej Lengkap Termasuk Dewan / Hall / Ballroom / Banquet Hall / Event Space / Mall / Bungalow / Villa
Awards & Recognition 🏅𝑯𝒂𝒍𝒂𝒍 𝑪𝒆𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒆𝒅 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 🏅𝑨𝑺𝑬𝑨𝑵 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 𝑨𝒘𝒂𝒓𝒅𝒔 𝟐𝟎𝟐𝟐 🏅𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂’𝒔 𝑭𝒂𝒗𝒐𝒖𝒓𝒊𝒕𝒆 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒊𝒅𝒆𝒓

Tags :

Uncategorized

Share :

Leave a Reply

Boleh share sedikit detail, untuk memudahkan ⬇️

%d bloggers like this: