PAKEJ PERKAHWINAN 2024-2025

Terkini buat bakal pengantin yang bercadang untuk mengadakan majlis perkahwinan pada tahun 2024-2025, pakej lengkap perkahwinan tersedia untuk memudahkan anda mencari pakej dibawah satu bumbung.

Majlis perkahwinan memerlukan anda membuat persediaan awal. Dah ada tarikh perkahwinan, dah ada lokasi, permohonan perkahwinan pun dah dibuat, kini tiba masanya untuk anda menentukan tema untuk majlis resepsi anda. Anda sukakan majlis bertema tradisional, english, atau moden dengan bungaan segar? Selain tema majlis, anda juga perlu memilih warna untuk majlis yang bakal diadakan. Anda sukakan warna ungu yang romantik? Atau lebih sukakan warna merah yang nampak menyerlah? Atau mungkin anda lebih berminat dengan warna kuning diraja memandangkan anda dan bakal suami merupakan raja sehari pada majlis tersebut?

Kami menawarkan pakej-pakej perkahwinan lengkap sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan dan Melaka.

Pakej Lengkap Perkahwinan | Katering | Busana Pengantin | Pelamin Moden | Fotografi | Butik Pengantin | Pengurusan Majlis Perkahwinan | Fotografi Perkahwinan |

Rata-rata pakej perkahwinan yang ditawarkan adalah untuk 100 pax, 200 pax, 300 pax, 400 pax, 500 pax, 700 pax, 1000 pax hingga 2000 pax. Lengkap dengan dewan kahwin berhawa dingin, pakej katering perkahwinan, pelbagaian juadah dari menu utama, menu makan beradap, buah-buahan hingga ke pencuci mulut, kek pengantin, pakej pelamin lengkap dengan dekorasi, busana pengantin lengkap dengan Andaman.

Selain menyediakan makanan yang menyelerakan, ia juga memberi kemudahan dewan selesa lagi eksklusif, kereta berhias, penjaga tempat letak kereta, pelayan terlatih dan Event Coordinator yang membantu sebelum dan sepanjang majlis kahwin.

Selain menawarkan pakej-pakej perkahwinan kepada pasangan mempelai, kami juga menawarkan perkhidmatan Perunding Perkahwinan atau Wedding Planner serta pakej katering perkahwinan bagi menyempurnakan majlis kahwin yang bakal diadakan.

Menariknya, kami sering mengadakan promosi bagi pakej dewan serta pakej kanopi dan harga istimewa akan diberikan kepada mereka yang ingin menempah.

Setiap pasangan mahukan suasana majlis perkahwinan mereka diselubungi dengan suasana yang romantik dan indah. Jangan risau, kami mampu merealisasikan impian yang raja sehari inginkan.

Boleh share sedikit detail, untuk memudahkan ⬇️

%d bloggers like this: