Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021

Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021- Bina Jenama Minyak Wangi Anda Sendiri

Perfume related products help you lead the trend.Check out Now! Most Popular. 100% Refund - Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021 - Bina Jenama Minyak Wangi Anda Sendiri

BERKUALITI

Perfume kami hasilkan adalah yang terbaik di Malaysia dengan kepekatan melebihi 95%. Ketahanan 8 jam sehingga 1 hari.

IMPORT

Pati minyak wangi diimport dari Europe bagi memastikan bau perfume kami hasilkan sama seperti perfume original.

MUDAH DIJUAL

Terdapat pemborong yang berjaya menjana puluhan ribu ringgit sebulan dengan branding semula kepada jenama mereka sendiri.

MESRA SOLAT

Perfume kami hasilkan bebas dari sebarang bahan dilarang oleh islam. Anda boleh gunkan tanpa was-was. Halal.

"Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021 - JADI BOS MINYAK WANGI JENAMA SENDIRI JANA KEUNTUNGAN SEHINGGA 200% !! Bina jenama perfume anda sendiri. Sekiranya anda mencari supplier perfume viral 35ml, pencariaan anda terhenti disini. Kami merupakan pembekal dan pemborong perfume bumiputera terhebat 5ml,10ml,20ml,30ml dan 35ml termurah di Malaysia. Ini kerana perfume ini adalah production dari kilang kami sendiri. Sekiranya ingin menghasilkan jenama minyak wangi anda sendiri, anda boleh whatsapp kami.. "
Merupakan pembekal & pemborong untuk pati minyak wangi original yang dibawa dari EUROPE dengan quality original . kami juga menyediakan perfume ready untuk founder buat brand sendiri dengan free stiker brand sendiri. Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi :

RAMAI YANG PM TANYA PERBEZAAN BII FRAGRANCE & BEAUTY DENGAN PEMBEKAL LAIN..

DISINI KAMI KONGSIKAN:-

1) Harga

Jika anda melaksanakan survey dan dapati ada pati minyak wangi yang diletakkan harga jauh terlalu murah daripada harga pasaran, sah-sah la pati tu tak original yer. Ni perkara paling senang nak tahu.Ikut logik fikiran, mana ada pati minyak wangi original dijual RM60 shj untuk 100ml. Perfume-perfume brand mahal tak kan tak nak untung.Jika harga RM60, kualiti wangian mereka confirm tiada. Makanya bila dah dibrandingkan dengan jenama mereka boleh ke harganya mencecah ratusan ringgit? Cuba check harga wangian yang dihasilkan daripada pati original, ada tak yang boleh didapati dengan harga RM60???. Haaa… itulah yang dipanggil Pati Minyak Wangi Bergred…

2) Jangkamasa Ketahanan Bau

Bagi Pati Minyak Wangi Bergred ini, ketahanan bauanya turut mengikut level gred.. ada yang bertahan 1-2 jam.. ada yang 4-5 jam… ada yang hampir mencecah 9 jam namun yang pasti tidak akan bertahan hingga 12 jam seperti pati minyak wangi original yang sememangnya mampu bertahan semalaman.

3)Made From

Mostly pati minyak wangi bergred ni diambil daripada china bukan dari Europe seperti pati minyak wangi original, oleh itu kita akan dapati ada perbezaan harga.

AMACAM? DAH TAHU PERBEZAAN KAMI DENGAN PATI MINYAK WANGI BERGRED??
HAAA.. LAGI SATU NAK STORY… HARGA YANG KAMI TAWARKAN KEPADA PEMBELI JUGA SANGAT2 BERPATUTAN… SO APA TUNGGU LAGI.. ANDA DAH TAHU SIAPA YANG ANDA INGIN CARI…

THE BEST FRAGRANCE FOR HIM / HER

Product/service · Beauty, cosmetic & personal care "
Location

Jitra Kedah

Our hours

10:00 AM – 22.00 PM
Monday – Sunday

Contact us

0175182681

Share This: