PAKEJ PERKAHWINAN DI BANGI

Menawarkan Harga Minimum 100 Pax – 500 Pax untuk pakej perkahwinan Muslim lengkap 2021-2022-2023. Harga pakej lengkap perkahwinan mampu milik di sediakan termasuk dewan di sediakan untuk pilihan anda. Majlis Dari Serba Sederhana Mampu Bayar Sehinggalah Ke Majlis Super Eksklusif Bergantung Kepada Kehendak Pelanggan.

Dewan di Bangi terletak di lokasi yang sangat strategik berdekatan susur keluar tol kajang berada di tengah tengah antara Kajang dan Putrajaya. Dewan ini boleh memuatkan 300 orang dalam satu satu masa termasuk di ruang kanopi. Pakej Dewan Perkahwinan Bangi ini menawarkan pakej lengkap perkahwinan sangat menarik !

Pakej Perkahwinan Dome/Hidang Style atau buffet- Ada murah, Ada Mahal dan ada sedang-sedang, Pakej Perkahwinan Lengkap Dewan akan termasuk, Dekorasi Pelamin & Dewan, Kelengkapan Meja & Kerusi Tetamu, Meja Makan Beradab dengan Dekorasi, P.A. System, DJ, Pelamin Dewan, Flower Walkway, Red Carpet, Pintu Gerbang, Khidmat Catering, Hidangan Pengantin, Tea Corner, Set Dome VIP, Kek Kahwin dan lain-lain, Pakej 2021-2022-2023. Menyediakan lokasi majlis perkahwinan lengkap berserta dewan 2021-2022-2023. Pakej Perkahwinan Lengkap Selangor khas buat warga Bangi, Kajang, Putrajaya dan berhampiran dengannya.

Anda mahukan perkahwinan yang lengkap selesa, jimat Duit, Masa, Rasa kahwin macam artis???

Kami pakar untuk anda menyelesaikan masalah diatas dalam mengendalikan majlis perkahwinan dengan Harga sangat berpatutan dsn kualiti Servis terjamin sesuai dengan apa yang dibayar dan hasil EKSLUSIF

Boleh share sedikit detail, untuk memudahkan ⬇️

%d bloggers like this: