PAKEJ DEWAN PERKAHWINAN & KATERING

Nurul Adilah Wedding Planner,Pakej Perkahwinan

Perkahwinan yang indah akan menjadi salah satu kenangan yang tidak dapat dilupakan sepanjang hidup anda. Oleh itu, anda harus mengambil kira tempat perkahwinan yang anda suka.

Dewan akan menjadi pilihan bagi bakal-bakal pengantin yang tinggal di rumah seperti apartment dan sebagainya. Bagi pengantin yang mahu lakukan majlis perkahwinan secara besaran, mereka juga akan memilih dewan sebagai lokasi majlis perkahwinan mereka.

Menawarkan dewan kahwin dengan pakej yang lengkap dari A hingga Z, bukan sahaja penyediaan dewan eksklusif, tapi juga segala keperluan perkahwinan penting yang lain, dari katering dengan hidangan yang membuatkan tetamu tak henti-henti memuji, melalui pakej yang ditawarkan juga, anda boleh mendapatkan pelamin yang dihias mengikut citarasa sendiri, busana pengantin, kek kahwin dan sebagainya.

Pakej Perkahwinan & Katering Nikah Sanding Lengkap – Menawarkan Harga Minimum 100 Pax – 2000 Pax untuk pakej perkahwinan lengkap .Harga pakej lengkap perkahwinan mampu milik di sediakan Management termasuk dewan di sediakan untuk pilihan anda.

Selain pakej katering, kami juga menyediakan pakej dewan kahwin di Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan dan Melaka yang lengkap dan sesuai untuk perkahwinan anda.

Dewan kahwin yang serba lengkap dengan pelamin, meja, kerusi, pa system, red carpet dan lain-lain. Dapat memuatkan sehingga 100 -1000 tetamu dalam satu masa. Kapasiti dewan sehingga 2000 pax, kebanyakan dewan mempunyai kemudahan holding room, surau, tandas dan tempat letak kereta yang luas. Pakej katering yang menarik dengan menu yang terbaik dapat pujian tetamu. Lokasi dewan di tempat yang sangat strategik dan mudah untuk ke lokasi dewan, pelbagai jenis dewan untuk dipilih.

Ini hanyalah salah satu konsep yang mungkin anda inginkan, namun begitu, anda boleh juga merealisasikan apa sahaja tema majlis yang diimpikan dengan bantuan koordinator perkahwinan yang disediakan pihak kami.

Oleh itu, apa lagi yang difikir- fikirkan? Kalau dah jumpa pakej & dewan kahwin yang menarik hati, booking dengan secepat yang mungkin supaya tidak melepas tarikh yang ditetapkan.

Tags :

Nurul Adilah Wedding Planner,Pakej Perkahwinan

Share :

Leave a Reply

Boleh share sedikit detail, untuk memudahkan ⬇️

%d bloggers like this: